De ce și-a început TNA Law Office activitatea?

   Biroul de avocatură TNA Law a fost fondat cu scopul de a maximiza beneficiile oferite clientului, echipei și partenerilor noștri, prin încredere, adaptabilitate și servicii complete.   

TNA Law Office

 Prezentare 

Activitatea juridică a biroului este organizată pe principalele ramuri ale dreptului și se concentrează pe urmărirea intereselor procesuale ale clientului, făcand posibilă acordarea unei asistențe complexe și specializate în domeniile de practică.

 

Totodată, acesta are o serie de colaborări cu alte birouri și societăți de avocați, precum și cu mai mulți specialiști în domeniile sale de activitate. 

Avocat Drd. Andrei Trifan

Sunt Avocat în Baroul Cluj și absolvent al facultăților de Drept, Teologie și Geografie, cu o specializare de tip Masterat în Turism.

În prezent sunt doctorand al Facultății de Drept din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, iar domeniul meu de cercetare în cadrul Școlii Doctorale de Drept este dreptul informatic și protecția datelor cu caracter personal (GDPR), respectiv infracțiunile informatice. De-a lungul timpului am mai obținut specializări și în domeniul achizițiilor publice, al fondurilor europene, fiind totodată formator și mediator.

Activitatea juridică desfășurată până în acest moment, îmbinată cu cea de antreprenor, îmi o oferă o perspectivă complexă și analitică asupra situațiilor de drept pe care le analizez.

În calitate de formator și doctorand având ca și domeniu de specializare protecția datelor, am susținut nenumarate cursuri, seminarii și instruiri pe această temă în cadrul Facultății de Drept și în cadrul mai multor instituții publice și societăți ca și operatori de date cu caracter personal.

Motto: „NIHIL SINE DEO!” („Nimic fără Dumnezeu!”)

Results matter.

sigla model TNA alb-min.png

Copyright 2020 TNA Law Office. Toate drepturile rezervate.

Cluj-Napoca, Calea Dorobanţilor nr. 25, ap. 21, jud. Cluj

Telefon

0740.300.599

0741.033.370